Έψαξα και δεν το βρήκα. Θα ξαναψάξω με την ελπίδα να το βρω. Είμαι σίγουρος ότι κάπου θα υπάρχει στο αρχείο μου. Τέχνη κι αυτή να γνωρίζεις να τακτοποιεί κανείς τις σημειώσεις του, και κάποια πράγματα άξια να τα χρησιμοποιήσει όποτε χρειαστεί. Σου λέω ότι είναι τέχνη. Επειδή και χρόνο κερδίζεις και έχεις στον οπλισμό σου ό,τι χρειάζεσαι.
Είχε γράψει στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» ένα κείμενο για τον Άγιαξ ο Νίκος Πολυδωρόπουλος. Αυτό το απόκομμα από τη φυλλάδα έψαχνα, γαμώ το στανιό μου. Και στο κείμενο του ο γιατρός έκανε μια προσέγγιση στο πως λειτουργεί συγκεκριμένα ο Άγιαξ. Μιλάμε για τον γυναικολόγο Νίκο Πολυδωρόπουλο που το 2013, ημέρα Σάββατο, πρώτη Ιουνίου, στο Αλιβέρι τον έφαγε, κι αυτόν και την γυναίκα του, ένας Πακιστανός.
Γυναικολόγος ο Πολυδωρόπουλος, όχι δημοσιογράφος. Και λοιπόν; Όταν κάποιος έχει κάτι να πει, και θέλει να πει, γιατί να μη του δώσεις βήμα. Αυτό έκανε ο Καραγιαννίδης στον «ΦΙΛΑΘΛΟ». Ρε, Μπαζίνα, είσαι τεράστιος. Μεγιστοτεράστιος, έλα να γράφεις στον «ΦΙΛΑΘΛΟ».
Γνώρισε και κάποιον Παρασκευά, book-maker στην Κύπρο, ο Καραγιαννίδης. Θεός κι αυτός. Εξωγήινος. Έλα εδώ, αγοράκι μου, πάρε δική σου στήλη να γράφεις για τους Μάγιας και τις Πυραμίδες της Αιγύπτου, του είπε ο Καραγιαννίδης.
Ο Πολυδωρόπουλος δεν έγινε επαγγελματίας γραφιάς στον «ΦΙΛΑΘΛΟ», όπως οι Μπαζίνας, Παρασκευάς. Ο γιατρός είχε μια μικρή στήλη εβδομαδιαία στις μέσα σελίδες. Κράτησε τούτο, για να καταλάβεις την οπαδική ευγένεια του Πολυδωρόπουλου. Ο άνθρωπος, το λέω και ανατριχιάζω, αγάπησε τον Άγιαξ, επειδή ο Παναθηναϊκός, στην πιο μεγάλη στιγμή της Ιστορίας του, βρέθηκε αντίπαλος της ολλανδικής ομάδας.
Διαβαστε ακομα: