Και βλέπεις ουρές τους άρρωστους, τους γκατζετάκηδες, τους οπαδούς της Apple, να κάθονται έξω από τα καταστήματα, μέρες πριν, για να πάρουν πρώτοι το καινούργιο μαραφέτι, τέλος πάντων, να εξασφαλίσουν καλή θέση στη λίστα αναμονής.
Και, βέβαια, αυτά δεν γίνονται για καμία άλλη συσκευή, καμίας άλλης μάρκας. Κυκλοφορούν και άλλα smart phones, όπως τα λένε, έξυπνα τηλέφωνα, που σκέφτονται για λογαριασμό του χαζού που θα το αποκτήσει. Υπάρχουν κι άλλα, κάποια καλύτερα, και φτηνότερα, μάλιστα. Κανένα άλλο brand δεν έχει χτίσει τέτοιο μύθο, τέτοιο φαν κλαμπ γύρω από το όνομά του, όσο αυτό της Apple. Το πρώτο iphone, το XR βγήκε Σεπτέμβριο του 2018.
Κανονική αρρώστια. Όπως ο άλλος είναι αθεράπευτος γαύρος ή βάζελος και στήνεται στην ουρά για να πάρει τα εισιτήρια για το ντέρμπυ. Έτσι και ο γκατζετάκιας, ο απλάκιας, ο αηφονάκιας, θα ξαγρυπνήσει, θα ψάξει την άκρη να το πάρει πρώτος.
Όπως ο παίκτης την ψάχνει στο Στοίχημα, να μάθει κανά σιγουράκι, αν η ομάδα έχει άκρες και τέλος πάντων τι να παίξει. Έτσι και ο πρεζάκιας ο αηφονατζής, σερφάρει νύχτα μέρα στα tech blogs και τα sites για να δει κανα προσχέδιο, καμιά απόρρητη πληροφορία που διέρρευσε, να πάρει τη δόση του, να αντέξει ως τη στιγμή που θα φτιαχτεί με το νέο μηλαράκι.
Ό,τι συμβαίνει και με τις μεταγραφές. Δεν πα’ να ψωνίζει παίκτες η ομάδα κάθε τρις και λίγο, ο μαστούρης οπαδός θέλει κι άλλους παίκτες. Δεν χορταίνει. Έτσι και το junkie της τεχνολογίας, θα πιάσει στα χέρια του το καινούργιο μοντέλο μέχρι να ξενερώσει. Ζει και αναπνέει για το επόμενο.
Κάποιοι άλλοι, ακόμη κι αν έχουν αγοράσει 3-4 iphone έως τώρα, βαριόνται να τρέχουν να το αλλάζουν πάλι, αφού και το προηγούμενο μια χαρά την κάνει τη δουλειά – τις δουλειές μάλλον, διότι το μόνο που δεν ενδιαφέρεται κανείς σ’ αυτές τις συσκευές είναι το τηλέφωνο.
Έχεις να κάνεις με νοσηρή κατάσταση. Αρρωστάκια οι αηφονάδες, λοιπόν. Και δεν κωλώνουν αν το καινούργιο είναι χειρώτερο από το προηγούμενο μοντέλο. Back up και restore, λοιπόν.
Διαβαστε ακομα: