Τομ Μπέρτσυ. Λέει κάτι το όνομα; Σίγουρα, όχι. Το όνομα Βαλεντίνος; Ε, αυτό το ξέρουν όλοι, και το λατρεύουν οι δωρατζήδες όπου γης. Του αγίου Βαλεντίνου έχει καθιερωθεί η ημέρα των ερωτευμένων. Στην πραγματικότητα είναι η ημέρα της γκόμενας. Της κάθε γυναίκας που περιμένει κάτι έκτακτο, κάτι εξαιρετικό από τον σύντροφό της, κι απ΄εκείνον που θέλει να την κατακτήσει. όμως ακόμα δεν το έχει καταφέρει. Στο κόλπο της αναμονής του δώρου, απόδειξη ότι ο άνδρας συνεχίζει να την αγαπά, και η αρραβωνιάρα, και γιατί όχι και η συζύγος.
Ο εν λόγω Τομ Μπέρτσυ, ραδιοφωνικός παραγωγός κάπου στο Ρόουντ Άιλαντ της Αμερικής, έκανε ”κόντρα” στην Ημέρα του Βαλεντίνου, του άγιου των καθολικών χριστιανών: Στις 14 του επόμενου κιόλας μήνα εγώ «καθιερώνω» την παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας.
Στις 14 Φεβρουαρίου ο Βαλεντίνος, στις 14 Μαρτίου η γιορτή της μπριζόλας που αφού σερβιριστεί στο πιάτο και φαγωθεί λαχταριστή, σύμφωνα με το έθιμο εμπνεύσεως Tom Bertshie, θα ακολουθήσει ένας περιποιημένος πεοθηλασμός στον κύριο από την κυρία. Η γιορτή της Μπριζόλας και του Στοματικού βρήκε αμέσως οπαδούς και ήδη αποτελεί πλέον θεσμό από το 2002. Όλο και περισσότερο γνωρίζει διάδοση μέσω του διαδιχτύου.
Λείχω, αρχαία ελληνική λέξη, σημαίνει γλύφω. Με το στόμα. Με τα χείλια, με τη γλώσσα. Πεολειχία, όπως και πεολειξία, είναι το στοματικό σεξ. Το 2016, η «γιορτή» συνέπιπτε με την Καθαρά Δευτέρα, ημέρα όπου απαγορεύεται το κρέας – χοιρινό, βοδινό, αρνίσιο, γίδινο, από κάθε άλλο ζώο. Όχι και ο πεοθηλασμός, τον οποίο… επέβαλε η ημέρα και άνευ προηγούμενης κατανάλωσης μπριτζόλας.
Διαβαστε ακομα: