Τέσσερις γυναίκες μπήκαν στο ταξί, άγρια μεσάνυχτα κι άρχισαν να ρίχνουν μπινελήκια στον ταρίφα. Και επειδή το παλληκάρι στο τιμόνι κυκλοφορούσε με φάτσα αραβική. Αυτή τη μάπα του έδωσε ο Αλλάχ, άλλωστε ήταν καταγωγής κάπου από Αφρική. Επομένως τα κορίτσια συμπεριφέρθηκαν… ρατσιστικά.
Ένα από τα φρούτα της εποχής μας. Που θα πάει , θα περάσει κι αυτό. Μετά από 50 χρόνια, ίσως 86 χρόνια, να ξεχαστεί κι αυτό, όπως τόσα άλλα ανθρώπινα στο παρελθόν που σήμερα τα χαρακτηρίζουμε γραφικά, απίθανα, της πλάκας. Και λέμε τι μαλάκες ήταν οι πρόγονοι μας τον 14ο και τον 17ο αιώνα.
Συνέβη στην Αγγλία. Στην… αντιρατσιστική Αγγλία. Στη χώρα που η Ιστορία την έχει καταγράψει ως Νο 1 στον τομέα της καταπάτησης των λεγομένων ανθρώπινων δικαιωμάτων, μάλιστα εκτός έδρας. Δεν υπήρξε άλλη αγριώτερη της βρετανικής αποικιακή δύναμη. Υστερούν ο γερμανικός ναζισμός και η αμερικάνικη γενοκτονία των Ινδιάνων.
Επί του θέματος. Ούτε καν έψαξαν αν οι τέσσερις τσούπρες ήταν τύφλα στο μεθύσι. Αν είχαν βγει για καμάκι και δεν τους κάθισε μια περίπτωση, πιθανόν γιατί ήταν πατσαβούρες, η μια πιο σιτεμένη από την άλλην. Είχαν και τα νευράκια τους, την ανάγκη κάπου να ξεσπάσουν. Σα τον μπουκαδόρο σε σπίτι που δεν βρίσκει φράγκο και τα κάνει όλα λίμπα.
Όχι, αφού τα έβαλαν με ταξιτζή μελαψό, πρόκειται περί ρατσίστριες. Και ρωτάω εγώ. Αν έβριζαν έναν ασπρουλιάρη ταξιτζή τέσσερις αραπινούλες, θα μίλαγαν πάλι για ρατσιστικό επεισόδιο; Ότι ο χουλιγκανισμός προήλθε λόγω… χρώματος της επιδερμίδας του ταρίφα;
Στην Ελλάδα τι γίνεται με το… ρατσισμό. Προσωπικά
δηλώσω με το… φόβο να χαρακτηριστώ ρατσιστής του κερατά, ότι αδιαφορώ παγερά ποιος Πακιστανός σκότωσε ομοεθνή του. Και ποιος τραυμάτισε θανάσιμα άλλον στην αιματηρή συμπλοκή 25 περίπου μεταναστών. Όλοι τους Πακιστανοί, οπλισμενοι κατσαπλιάδες με μαχαίρια, μαδέρια και ό,τι άλλο σιδερένιο και αιχμηρό. Επίσης να προσθέσω ότι αδιαφορώ, δεν έχω καμιά περιέργεια να μάθω για ποιο λόγο πλακώθηκαν οι Πακιστανοί, οι όποιοι ΄άλλοι αλλοδαποί.
Αποκλείω να δηλητηριάστηκαν στην Ελλάδα από ποδοσφαιρική χουλιγκανίτιδα. Το πρωτάθλημα στην πατρίδα τους το Πακιστάν έγινε σοβαρό υποτίθεται μετά το 2004 και οι ομάδες έχουν ονόματα από τοπικές εμπορικές φίρμες ή πολυεθνικές. Πακιστάν Air, Εθνική Τράπεζα, τέτοια. Κατόπιν τούτου δεν δικαιολογείται οπαδικός φανατισμός να είναι το κίνητρο της σφαγής τους, μάλιστα εκτός έδρας.
Εκεί φτάσαμε και δεν είμαστε προετοιμασμένοι. Πως να αντιμετωπίσουμε στο τόπο μας, στη γειτονιά μας, τέλος πάντων όπου ζούμε και κυκλοφορούμε, τις όποιες διαφορές των αλλοδαπών, που καταλήγουν στα νοσοκομεία και στα κρατητήρια της αστυνομίας. Ξένοι κλέβουν, ληστεύουν, και κάποιοι καλοί πατριώτες, όχι εμείς οι κακοί Έλληνες, μόνη ανησυχία που τους δέρνει είναι ποιοι απ’ εμάς είναι ρατσιστές ή όχι.
Άί σιχτίρ, πατριώτες
Διαβαστε ακομα: