Στο 77 ο Ζυρού χάνει ευκαιρία να σκοράρει και μετά από ένα λεπτό ο ίδιος κάνει το 2-1 (φώτο) υπέρ της Γαλλίας με την Αγγλία. Το έργο δεν τελειώνει με τρία γκολ! Όλα μέσα είναι. Να ισοφαρίσει πάλι η Αγγλία, να το πάει 3 – 1 η Γαλλία. Στο 83 η Αγγλία κερδίζει πάλι πέναλτυ και καλέιται να το εκτελέσει ο ίδιος παίκτης. Ο με λένε Χάρυ, Χάρυ Καίην.
Το χάνει απελπιστικά τούτη τη φορά ο με λένε Χάρυ, Χάρυ Καίην. Και προκρίνονται τα γαλλάκια. Ποιος είναι ο με λένε Χάρυ, Χάρυ Καίην; Δεν τον πήραν από το δρόμο, από κάποια παμπ, και του είπανε Έλα, Χάρυ, διότι δεν συμπληρώνουμε ενδεκάδα. Παικταράς, μέσα στους πρώτους των πρώτων είναι ο Χάρυ, και κερδίζει σε μια μόνο εβδομάδα όσα σε πέντε και δέκα χρόνια εκατομμύρια άλλοι στη ζωή τους.
Η δουλειά του είναι το ποδόσφαιρο του Χάρυ. Κι όμως απέτυχε να στείλει την πόρνη σε στημένη φάση. Μόλις από τα 11 μέτρα. Φοβερό! Κορυφαίος ποδοσφαιριστής και ”σημάδευσε” την κερκίδα. Συμβαίνει! Και ο καλύτερος στη γη υπάρχει περίπτωση, και δεν είναι έκπληξη, να αποτύχει στην ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ φάση, δηλαδή στο πέναλτυ. Δεν τον μαρκάρει κανείς αντίπαλος, είναι μόνος απέναντι στο άδειο τέρμα το οποίο υπερασπίζεται ο φουκαράς γκολκήπερ.
Ποιος ξέρει ποια θα ήταν η συνέχεια αν ο με λένε Χάρυ ευστοχούσε! Ο κανένας. Αν το ματς θα πήγαινε στην παράταση και τι θα γινόταν τότε. Αν θα κατέληγε στα πέναλτυ και ποια θα ήταν η κατάληξη. Αν το έβαζε ο Χάρυ και μετά το 2 – 2 η Αγγλία έκανε το 3 – 2 ή η Γαλλία το 4 – 2.
Δεν υπάρχει πρόβλεψη στη μπάλα. Μια φορά επιχείρησε ο ίδιος ο θεός να ποντάρει σε υπέρ σούπερ ντούπερ σίγουρο κι έχασε όλα τα λεφτά. Και επειδή είναι θεός δεν ξανάπαιξε στοιχημα. Μη ξαναπιαστεί κορόιδο, από κάποιον Χάρυ, με λένε Χάρυ Καίην.
Διαβαστε ακομα: