Νέοι προπονητές σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Να περιοριστούμε στις ομάδες που ενδιαφέρουν τον πολύ κόσμο, γι’ αυτό και τα μμε. Τι αν άλλαξαν προπονητή ή όχι οι άλλες ομάδες, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό και τον Άρη, ποιος ασχολείται. Κάποιες μετρημένες στα δάκτυλα δεκάδες, έστω εκατοντάδες οπαδούς έχουν – μεγέθη αμελητέα.
Και οι τρεις ΠΑΕ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, πήραν τον καλύτερο προπονητή. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τέτοια μοναδική επιτυχία για μια φορά ακόμα! Αν, άλλωστε, υπήρχε κάποιος καλύτερος στην αγορά, αυτόν θα έπαιρναν. Αφού, όμως, δεν κυκλοφορεί εντός και εκτός αιγιαλίτιδας ζώνης ένας άλλος προπονηταράς, η συμφωνία κλείστηκε με τον καλύτερο από τους διαθέσιμους.
Διαβάστηκαν βέβαια και τα βιογραφικά. Μετά υψίστης προσοχής και λεπτομερέστατα. Αν και στους προπονητές ειδικά δεν σηκώνει να γράφουν τα δικά τους στο C.V., όπως διεθνώς λέγεται στα λατινικά το επαγγελματικό βιογραφικό, curriculum vitae. Συνηθίζεται αυτός που κυνηγάει μια θέση, ένα διορισμό, να τα γράφει στο βιογραφικό έτσι ώστε να εντυπωσιάσει.
Τι βλέπει κανείς στο βιογραφικό του προπονητή; Όχι απλά σε ποιες ομάδες έπαιξε ποδοσφαιριστής και σε ποιες ήταν στον πάγκο. Αυτά είναι τυπικά προσόντα, σαν τα πτυχία του επιστήμονα. Πίσω από τα στοιχεία του C.V. ο αρμόδιος της ΠΑΕ, πριν προτείνει τον προπονητή, παίρνει μια σαφή εικόνα των εμπειριών που βίωσε ο υποψήφιος.